Oppilaille

Kehitetään hauskoja asioita yhdessä

”No mitäs kurssilla tehdään?”

Keksimiskurssilla työstetään yhtä kolmesta tuotesuunnitteluhaasteesta: 1) Määritellään noppa uudelleen Internet of things  -tyyppisesti 2) Tehdään lautapeli, jossa käyntikortit ovat peliobjekteja 3) Pureudutaan elämän onnekkaisiin sattumuksiin ohjelmoinnin keinoin. Keksimiskurssi on sosiaalinen kokemus, jossa pääsee tutustumaan muihin keksimisestä kiinnostuneisiin. Yhdessä tekemisen kautta ryhmässä piilevät vahvuudet ja erikoistaidot löydetään ja valjastetaan yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Keksimiskurssilla sukelletaan suoraan tuotekehittelyn maailmaan, ideoidaan villisti ja opetellaan käyttämään analyyttisiä työkaluja, joiden avulla voi löytää jotain globaalisti uutta. Pääset tutustumaan turvallisessa ympäristössä siihen maailmaan, josta talouslehdet usein kertovat tyyliin ”yritys X on saanut miljoonarahoituksen”.

”Kuulostaapa mielenkiintoiselta, mutta minkälaisia taitoja tarvitsen, jotta voisin osallistua?”

Tarvittavia erikoistaitoja voi olla esimerkiksi se, että osaa kuunnella ja kontribuoida ryhmätyössä, tai esitellä ryhmän aikaansaannoksen yleisölle. Kurssin aikana tulee tapahtumaan niin monenlaista että ainoa vaatimus on halu keksiä ja pitää hauskaa.

 

Friends of Inventing

Osallistuessasi Into Academy:n keksimiskurssille saat elinikäisen Friends of Inventing jäsenyyden. Sinne tullaan kokoamaan kaikki mitä keksimisestä innostunut teini tarvitsee päästäkseen itsenäisesti eteenpäin. Keksimiskurssilla pääset myös esittämään toiveesi siitä, mitä Friends of Inventing kokonaisuuteen kaivattaisiin.