Opettajille

Into Academyn ydin on hioa keksimispedagogiikka huippuunsa

Keksimispedagogiikan huippuunsa hiominen ei tule koskaan valmiiksi johtuen muun muassa siitä, että keksijän ammattilaistyökalut kehittyvät koko ajan.

Nimessä Into Academy esiintyvä sana Academy tulee siitä että aivan kuten akateemisen maailman konsepti on tutkimus ja tutkimukseen perustuva opetus, vastaavasti Into Academy problematisoi itsensä esittämällä kysymyksen: Mitä itse asiassa tarkoittaa ammattimaiseksi jalostettu keksimisen taito?

Vastaaminen tuohon kysymykseen edellyttää laajamittaista tiedon keruuta asiantuntijahaastattelujen avulla. Into Academy siis tutkii keksimisen taitoa, joka sijaitsee sirpaloituneesti eri alojen ammattilaisissa.

Jos olet opetusalan ammattilainen ja kiinnostunut oppiainerajat ylittävästä keksimisopetuksesta, niin ota yhteyttä: nisse@intoacademy.com

Into Academyn toimintalogiikka

Tutkimukseen perustuen Into Academyn toimintalogiikkana on järjestää keksimisopetusta niin paljon kuin markkinaehtoista kysyntää riittää. Into Academy tuottaa materiaaleja, joiden avulla erikseen rekrytoitavat opettajat voivat omaan opetustyyliinsä soveltaen vetää kyseiset kurssit, verkkokurssit tai työpajat – myös digitaalisesti etäopetuksen keinoin.